Uitnodiging Klimaattafel maandag 7 maart (buurt/wijkverenigingen)

Gemeente Wassenaar organiseert nu al enkele jaren de Klimaattafel. Dit is een bijenkomst waar inwoners, ondernemers en de gemeente samenwerken om de duurzame kracht uit de samenleving te benutten.

Op de bijeenkomst wordt één van de presentaties verzorgd door Mireille Soeters namens de Buurtteams van de Kieviet, Nieuw Wassenaar, Centrum, Deijleroord en Drie Papegaaien. Zij zal in het kader van hun collectieve isolatieactie uitleggen wat zij hebben gedaan om hun buurt te helpen bij het nemen van isolatiemaatregelen. Dit is mogelijk ook voor u interessant om inspiratie op te doen voor uw eigen wijk of buurt. Vandaar dat wij u hierop attenderen. Na afloop van de presentaties is er de mogelijkheid om – onder het genot van een drankje – verdere vragen te stellen of te praten met anderen over duurzame initiatieven.

De bijeenkomst is op maandagavond 7 maart, van 19.30 tot 22.00 uur in theater de Warenar (Kerkstraat 75, Wassenaar). Voor de mensen die niet kunnen of willen komen is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de presentaties online te volgen of terug te kijken. De link voor de digitale bijeenkomst versturen wij enkele dagen voor de bijeenkomst

Aanmelden
Wilt u er graag bij zijn? Zet dan de datum alvast in uw agenda en meld u aan via het e-mailadres klimaattafel@wassenaar.nl. Graag horen wij ook van u of u de bijeenkomst fysiek of digitaal zou willen bijwonen.

Let wel: er is beperkt plaats, dus meld u op tijd aan!

Ingrid Vogels zal namens Green2Live ook aanwezig zijn met een tafeltje om uw vragen over groene daken te beantwoorden. Meer informatie over dit initiatief kunt u vinden op groenedakenwassenaar.nl.