Wie schrijft een gedicht voor het Deijlerhof?

In samenwerking met het bestuur van wijkgemeenschap Groot-Deijleroord doet het bestuur van de Stichting Poëzieroute Wassenaar een oproep om een gedicht te schrijven dat geschikt is om te plaatsen in de tuin van het wijkcentrum Deijlerhuis (Deijlerhof). Het gedicht mag gaan over de tuin, over een ontmoetingsplek van mensen of iets dat met deze plek te maken heeft. Deze tuin is dit jaar enorm opgeknapt en daarvoor kreeg dit wijkcentrum de Groene Pauw uitgereikt; deze prijs wordt uitgereikt wanneer inwoners met elkaar voor het groen in de openbare ruimte hebben gezorgd. Deze tuin bij het wijkcentrum Deijlerhuis is zo’n openbare ruimte.

De ingezonden gedichten worden beoordeeld door een jury die bestaat uit: Jan Doffegnies (leraar Nederlands aan het Adelbert College, Maria Bellekom-Vogels ( secretaris wijkgemeenschap Groot Deijleroord) en Mieke van den Berg (dichter en bestuurslid Stichting Poëzieroute Wassenaar).

Mocht jij / u in ons dorp wonen en zich aangesproken voelen om voor de Deijlerhof een gedicht te schrijven, dan mag het gedicht gestuurd worden aan:

Mieke van den Berg, didzinga@telfort.nl of in de brievenbus gedaan worden van het wijkcentrum Deijlerhuis, Hofcampweg 3.

Het gedicht mag niet langer zijn dan 14 getypte regels. Uiterlijke inzending is 31 december 2018.