Wijkgemeenschap Groot Deijleroord en Ter Weer zoekt collectanten van 17 tot en met 21 mei a.s.

collecteren Oranje Fonds

© Oranje Fonds – Jeannette Schols

Van 17 mei tot en met 21 mei collecteert Wijkgemeenschap Groot Deijleroord mee met de Oranje Fonds Collecte in Wassenaar. Van het opgehaalde bedrag krijgt Wijkgemeenschap Groot Deijleroord de helft. Daarmee willen zij wijkactiviteiten gaan organiseren. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Zuid Holland. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij. Wijkgemeenschap Groot Deijleroord is op zoek naar mensen die mee willen collecteren van 17 mei tot en met 21 mei. Opgeven kan via 06 51 35 9334.

Oranje Fonds Collecte
Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen een paar uurtjes willen bijdragen.”
Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.